Travel

  • Southern Cross Hinterland Tour Review

    Exploring The Hinterland of Queensland

    When one think of Gold Coast, Australia most would think the beach and the amusement parks but truly, there’s a lot more to explore than that. I am lucky to explore the hinterland area of Queensland with Southern Cross Hinterland Tour during my visit last month. Tim from Southern Cross Hinterland Tour picked me up […] Read more…

  • Southern Cross Hinterland Tour Review

    Serunya Menjelajah Pegunungan di Queensland, Australia

    Kalau ditanya soal Gold Coast, Australia pasti kebanyakan bakalan mikiri pantai dan amusement parks yang seru, tapi ternyata masih banyak lho yang bisa diexplore di sana. Bulan lalu saya beruntung banget bisa dapat kesempatan untuk ikutan tur ke bagian pegunungan Queensland dengan Southern Cross Hinterland Tour. Barengan dengan beberapa turis lainnya, kami dijemput Tim dari […] Read more…

Joyful Life

  • I won this!

    Trip of a Lifetime to Queensland

    Remember my post 10 Reasons Why You Should Visit Queensland? It was my entry for a blogging contest held by Dwidayatour in collaboration with Tourism and Events Queensland.  Guess what? I WON! If you haven’t stalked follow me on Facebook, Instagram, Twitter and the likes…yes I won this amazing trip to the Gold Coast, Queensland. […] Read more…

  • This is 37

    The grey streaks on the sides of my temples… There’s one right in the middle, just above my forehead. The lines… I call them my thinking lines as they are right in the bridge between my eyebrows. The past year has been challenging. Stress from both work and home life may have added additional lines […] Read more…

Single Mommyhood

  • Liburan Berdua

    The Joy of Weekend Getaway

    It’s been ages since the last time I went on a vacation alone with my boy. The last time we travel together was back in 2009 when we traveled back to visit his grandparents in Florida before we flew to Guangzhou, China to be with his father. A was only 2 years old back then. […] Read more…

  • An Open Letter to My Ex Husband's Wife

    An Open Letter to My Ex Husband’s Wife

    Dear my ex-husband’s wife, First off, I apologized for the hate messages I sent to you on Facebook nearly 6 years ago when I first found out about you. Truth is, I couldn’t handle the truth of the matters and I needed someone to blame at the time. By hating you I failed to look […] Read more…

Blogging

  • Best posts of 2015

    Top Posts in 2015

    It’s been quite a year. Wait, let’s rephrase that…it’s been one heck of a year! So many changes… Duh nggak kerasa yah setahun udah mau abis aja lagi. Tahun ini tuh luar biasa deh banyak banget yang berubah juga. Top Posts in 2015 Scoops of Joy has grown a lot in the past year so […] Read more…

  • Blogging with Integrity

    Blogging With Integrity

    Happy National Bloggers Day, Indonesia Selamat Hari Blogger National, Indonesia! I didn’t even realized such day existed since 2012 until Mbak Yo mentioned me on Twitter this morning thus, inspiring this post. Bedank, Mbak Yo! Ternyata hari Blog ini sudah dicanangkan sejak tahun 2012 dan saya baru ngeh loh. Haduh, langsung mingkem malu. Baru sadar […] Read more…

Bahasa Indonesia

  • A selfie? Yes, must do!

    Uji Nyali Mendaki SkyPoint Gold Coast

    Berani nggak uji nyali mendaki ke atas gedung tertinggi di Australia? Saya udah lho! Salah satu tempat yang wajib dikunjungin kalau lagi jalan-jalan ke Gold Coast, Queensland, Australia itu pastinya si SkyPoint Climb ini. Kenapa? Duh, cyin…pemandangan dari atas itu cakeeep banget! Awal tahun kmaren saya beruntung banget bisa menangin lomba blogging yang dibikin DwidayaTour […] Read more…

  • Liburan Berdua

    Indahnya Liburan Berdua Anak

    Sudah lama banget nggak liburan keluar kota berdua doang sama anak gw. Terkahir kita traveling berdua aja tuh waktu terakhir ke Amerika tahun 2009 sebelum ke Guangzhou nyusul bapaknya dan sebulan kemudian balik ke Jakarta. A masih umur 2 tahun waktu itu. Sejak pertama kali terbang jarak jauh di umur 8 bulan sampai 2 tahunan […] Read more…