Single Mommyhood

  • Single Moms Indonesia

    5 Tips untuk Single Moms

    Selamat datang lagi di Single Moms Monday, semoga kali ini saya bisa rutin posting setiap hari Senin untuk topik-topik mengenai kehidupan sebagai single mom. Dengan semakin bertumbuhnya grup Single Moms Indonesia, saya mulai melihat satu pola pertanyaan yang nyaris serupa diposting oleh anggota-anggota baru. Misalnya: “Bagaimana caranya bisa kuat?” “Gimana ngelanjutin hidup sebagai orang tua […] Read more…

  • how do you do it single mom

    5 Tips for Newly Single Moms

    Welcome to Single Moms Monday, I hope this time around I can stick to my own schedule and post regularly at the beginning of every week with blog posts related to being a single mom. With the growth of Single Moms Indonesia group, I began to see a pattern emerging of questions posted by our […] Read more…

Fit & Healthy

  • Thank you Wellness Wednesday

    Wellness Wednesday: Until We Meet Again

    Hey lovies, Where do I begin…Rina and I are so thankful for all your support since we first launched Wellness Wednesday back in January 2015. In 5 months, we are learning so much from each other, we inspired each other greatly and friendships has been formed. Thank you for making it happened and for sharing […] Read more…

  • WellnessWednesdayButton

    What Herniated Discs Taught Me

    This year marks the third year since I’ve been first diagnosed with Herniated Discs or what most Indonesian calls it as pinched nerves. For nearly three years I have been living and trying to manage this pain. Since I’ve been working again, flare ups also happening more often. My flare up is not pretty as […] Read more…

Joyful Life

  • Friday Reflections

    Friday Reflections: 5 Things I’m Grateful For This Week

    I have been meaning to join Janine and Mackenzie for their brand new linky party called Friday Reflections since they first started but life has been absolutely crazy busy lately on my end that the first thing that fell through is blogging… So here goes, ladies! 5 Things I’m Grateful For This Week 1. A new […] Read more…

  • Happy Birthday Me

    Love Letter to Myself

    “Dear Maureen, You are 36 years old today! Yay! Happy Birthday to you!!! Let’s celebrate you for a moment. The real you. The woman that you were, the woman you are today and the woman you will be in the future. I know you were feeling somewhat sad when you realized February was coming to […] Read more…

Blogging

  • Tips Blogging Untuk Pemula

    Tips Blogging Untuk Pemula

    Minggu lalu saya sudah ngebahas tips untuk konsisten ngeblog dan karena response-nya lumayan bagus minggu ini saya sambung lagi ya dengan topik yang berbeda. Tips Blogging Untuk Pemula #bloggerindonesia #belajarngeblog Click To Tweet Tips Blogging Untuk Pemula Blogger VS WordPress Keputusan pertama sebelum mulai blogging adalah menentukan platform yang akan kita pakai. Yang paling populer […] Read more…

  • Tips Konsisten Ngeblog | Scoops of Joy

    Tips Konsisten Ngeblog

    Ini postingan pertama yang pake Bahasa Indonesia di 2015. Setiap hari Jumat, Scoops of Joy bakalan rutin posting dalam Bahasa Indonesia. Topik pertama ini terinspirasi dari komentar Mbak Lia di postingan tentang schedule Scoops of Joy di tahun 2015. Terima kasih Mbak! “Keren mbak, sudah punya schedule-nya. aku kepengen bikin, cuma masih takut gak konsisten. […] Read more…

Bahasa Indonesia

  • Single Moms Indonesia

    5 Tips untuk Single Moms

    Selamat datang lagi di Single Moms Monday, semoga kali ini saya bisa rutin posting setiap hari Senin untuk topik-topik mengenai kehidupan sebagai single mom. Dengan semakin bertumbuhnya grup Single Moms Indonesia, saya mulai melihat satu pola pertanyaan yang nyaris serupa diposting oleh anggota-anggota baru. Misalnya: “Bagaimana caranya bisa kuat?” “Gimana ngelanjutin hidup sebagai orang tua […] Read more…

  • trust and follow our instincts (1)

    Kembali Menjadi Ibu Pekerja

    Sudah lama nggak nulis dengan Bahasa Indonesia di hari Jumat. Sibuk ngapain aja sih sampe ngeblog aja keteteran? Sibuk kerja… Kembali Menjadi Ibu Pekerja alias Full time working mom Sudah dua bulan lebih sedikit sejak saya resmi balik lagi kerja kantoran. Kembali ke dunia kerja. Setelah tulisan saya terakhir mengenai gimana rasanya memutuskan untuk balik kerja full time, […] Read more…